Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Wednesday, 24 April 2013

JOB





AMY SENGAL

 

WORKSHOP


ABANG MIE


FRONT VIEW


ENTER


KAK SABRINA



AT BACK
ASALAMMUALAIKUM 
Yahoo !! I got a new job ! erm , seronoknya , laa ni kerja kat office pulak , haa , nama Company nya DDM MOTORSPORTS SDN BHD , erm , syarikat ni syarikat SUPERBIKE . em , pakcik raja punya company , dia ada cawangan kat WANGSA MELAWATI kot , hahah , aku pun taktau , em , dialah yang offer kerja ni kat aku , aku pun terimalah , at least dapat juga pegalaman daripada duduk je , em , kerja kat sini dari jam 10pg-6ptg . aku mula kerja masa 15/04/2013 haritu , em , baru lagi , aku masuk sini mula mula segan lah jugak sebab tak biasa , tapi lama-2 okay dah , hehe , 

DAH DAPAT KERJA


 
ASLAMMUALAIKUM 
nak tau tak asal aku letak gambar AEON BIG ni ??? HAA ! sebabnya , aku dah dapat kerja !!!!! hahaha , tapi kerja kat aeon je , emmm , takpelah asalkan aku dapat kerja , kankankan ?? ALHAMDULILLAH , kerja kat sini aku ada jumpa seorang kawan , nama dia kak imah ! Aku ada dua bos MRS , SHIRLEY & MR.VENG . haaa , sebanarnya aku taktau nama betul dia , ni pun aku main tibai je , em , actually , aku saja nak kongsi cerita ni ! bye !