Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Wednesday, 24 April 2013

JOB





AMY SENGAL

 

WORKSHOP


ABANG MIE


FRONT VIEW


ENTER


KAK SABRINA



AT BACK
ASALAMMUALAIKUM 
Yahoo !! I got a new job ! erm , seronoknya , laa ni kerja kat office pulak , haa , nama Company nya DDM MOTORSPORTS SDN BHD , erm , syarikat ni syarikat SUPERBIKE . em , pakcik raja punya company , dia ada cawangan kat WANGSA MELAWATI kot , hahah , aku pun taktau , em , dialah yang offer kerja ni kat aku , aku pun terimalah , at least dapat juga pegalaman daripada duduk je , em , kerja kat sini dari jam 10pg-6ptg . aku mula kerja masa 15/04/2013 haritu , em , baru lagi , aku masuk sini mula mula segan lah jugak sebab tak biasa , tapi lama-2 okay dah , hehe , 

DAH DAPAT KERJA


 
ASLAMMUALAIKUM 
nak tau tak asal aku letak gambar AEON BIG ni ??? HAA ! sebabnya , aku dah dapat kerja !!!!! hahaha , tapi kerja kat aeon je , emmm , takpelah asalkan aku dapat kerja , kankankan ?? ALHAMDULILLAH , kerja kat sini aku ada jumpa seorang kawan , nama dia kak imah ! Aku ada dua bos MRS , SHIRLEY & MR.VENG . haaa , sebanarnya aku taktau nama betul dia , ni pun aku main tibai je , em , actually , aku saja nak kongsi cerita ni ! bye !

Tuesday, 15 January 2013

CHRISTIAN LOUBOUTIN

ASALAMMUALAIKUM 

Holla ! Semalam malam ceq ucapkan kepada semua blogger , malam ni kan , ceq meroyan sikit nak update blog pasal jenama kasut terkenal . Nak tau apa namanya ?? Haa , nama lagi terkenal jahhh , mesti korang tau kan ??? Tapi if a few tak tau , takpa lahh , mehh ceq nak habaq kat hampa , namanya , tu ceq dah taip kat atas tu . Haaa , apa lagi kalau bukan CHRISTIAN LOUBOUTIN . Ya ampun , cantiknyaaaa designnya tuhan je yang tau . Tengok arr betapa kreatifnya designer (Christian Louboutin) , kreatif nak mampuih , ceq selalu tengok designnya kat google . Tapi kadang-2 selalu tengok kat lawan web CL sendiri . If nak laman web dia , ni haa linknyaa christianlouboutin.com .  Haaa , search arr sendiri , ni ceq tengah rajin dok ada lahhh upload gambar sikit ni , nah hampa tengok design dia .


CEQ PALING SUKA HAD NI 
CHRISTIAN LOUBOUTIN SILVER





Haaaa , amacam ??? Cantik idak designnya ?? Mesti cantikkan ?? Haaa !! Ceq dah habaq dah , mesti cantik punyalahhh , mesti hampa suka , tapi cantik tu memang cantik , sebelum hampa berangan tu hampa kena tau harga sepasang kasut ni pun memang terbaik !!! Ceq tengok kat Internet , Ya ampun , Nauzubillah , pening kepala ceq , hahaha , tapi kira berpatutanlah , sepadan dengan design , cantik di mata lagi di hati gitu , hahahaha , k lahhhhh , ngantuk ohhh . Nak tidur dulu , bybye .

ASALAMMULAIKUM

GOOD NIGHT BLOGGER 

Monday, 14 January 2013

BOSAN !!! Takde kerja sampai sekarang !!!


ASALAMMUALAIKUM

Lamanya tak update bllog , ni semua spm punya punya pasal . Act , bukan takde masa , ada je masa tu ,  just malas . Aii maklumlah , sekarang dah jadi peganggur terhormat , hahahaha , BOSAN tahu tak ?? .  Memang da cari kerja dah , tapi tak dapat-dapat, beria je cakap nak call , tapi tak call . Arghhhhhh !!!!! Menyampah betullah , itu namanya , cakap  tak rupa bikin tau tak ???!!! Even aku tak pernah kerja , aku teringin lah jugak nak bekerja , saja cari pengalaman , hehehehe . Memang cikgu ada cakap , kalau boleh tak payah kerja dalam tempoh menugggu result spm ni , tapi lalu ke duduk rumah je ?????? BOSANN tau tak !!!! Ada la setengah kawan aku tak kerja , tapi depa pernah ar jugak kerja even sekejap . Tapi aku ni ???? Tak pernah kerja tahu takk !!!!! So disebabkan aku tak pernah kerja dan tak pernah pegang duit sendiri jadi aku teringinlahh nak merasa pegang duit dari titik peluh sendiri , hehehehehe , bosan arr asyik pegang duit parents je , hahahaha , memhabiskan boreh je , hahahahaha , k lahhhh , nanti kalau ada masa aku update blog lagi , tu pun KALAU ADA MASA LAHHHHH . Tapi selalunya memang ada masa je , hari-hari aku free , hahahahha , just aku ni malas je , hahahaha