Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Tuesday, 15 January 2013

CHRISTIAN LOUBOUTIN

ASALAMMUALAIKUM 

Holla ! Semalam malam ceq ucapkan kepada semua blogger , malam ni kan , ceq meroyan sikit nak update blog pasal jenama kasut terkenal . Nak tau apa namanya ?? Haa , nama lagi terkenal jahhh , mesti korang tau kan ??? Tapi if a few tak tau , takpa lahh , mehh ceq nak habaq kat hampa , namanya , tu ceq dah taip kat atas tu . Haaa , apa lagi kalau bukan CHRISTIAN LOUBOUTIN . Ya ampun , cantiknyaaaa designnya tuhan je yang tau . Tengok arr betapa kreatifnya designer (Christian Louboutin) , kreatif nak mampuih , ceq selalu tengok designnya kat google . Tapi kadang-2 selalu tengok kat lawan web CL sendiri . If nak laman web dia , ni haa linknyaa christianlouboutin.com .  Haaa , search arr sendiri , ni ceq tengah rajin dok ada lahhh upload gambar sikit ni , nah hampa tengok design dia .


CEQ PALING SUKA HAD NI 
CHRISTIAN LOUBOUTIN SILVER





Haaaa , amacam ??? Cantik idak designnya ?? Mesti cantikkan ?? Haaa !! Ceq dah habaq dah , mesti cantik punyalahhh , mesti hampa suka , tapi cantik tu memang cantik , sebelum hampa berangan tu hampa kena tau harga sepasang kasut ni pun memang terbaik !!! Ceq tengok kat Internet , Ya ampun , Nauzubillah , pening kepala ceq , hahaha , tapi kira berpatutanlah , sepadan dengan design , cantik di mata lagi di hati gitu , hahahaha , k lahhhhh , ngantuk ohhh . Nak tidur dulu , bybye .

ASALAMMULAIKUM

GOOD NIGHT BLOGGER 

No comments:

Post a Comment