Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Friday, 23 December 2011

My Belated Birthday ♥

ASSALAMMUALAIKUM . .



Hehehehehe .. 16 Disember haritu , birthday kite tauuu , 
tak sangka dah bsar rupanyaa aku nie , bangga nyaaa , dulu rasa kecik je , tapi tak sangka dah besar dah :D
Cadangnyaa petangg tu takmau keluar , takut kena tepungg lahh katakann ,
then rasa bosann lah pulak , so aku ajak lahhh Sarah keluar , tiba-2 ahri hujannn ,
kiranyaaa hujan rahmat lahh tu , hujan rahmatt di hari jadi aku :D
lebat pulak tu , then tumpang lahh rumah Raja , , bila hujan dah reda kira-2 dekat maghrib lahh jugakk ,
 memang maghrib lahh pun , hehehe , kami pun nak balik , tiba-2 bf Sarah (Zul b**i) nak jumpa Sarah , 
then aku ikut lahhh , sebab aku ada dengan Sarah , kalau tak , tak kuasa aku nak hadap muka b**i tu -,-'
bila sampai kat tempat yg b**i tu nak jumpa Sarah , (dekat rumah sewa kawan diaa)
tak pasal-2 aku kena tepunggg dengan b**i tu -,-'
aku punyaa mengamukk , meroyan tgah-2 maghrib tu , aku jerit ! aku cakap ,
AKU TAKNAK KENA TEPUNGGG ! AKU TAKNAK KENA TEPUNGGG !
Babi punyaaa b**i ! Then mamat kat sebelahh rumah pun keluar . gelakk - gelakk ! Macam BABI kann?
Bukan nak tolongg , tapi gelak - gelakk , haishhh !!
Tapi nasib baik deorang cakap HAPPY BIRTHDAY ! Hahahahaha , suka , suka , suka :D
Habis baju aku kena tepunggg , fuck !
Balik tu , aku mengadu kat ayah aku ,
AYAHH !!! ORANG KENAA TEPUNGGG ! (sambil nangis)
Bapak aku boleh gelak je ??? Haiyooo ! Takpe-2 sabor jelahhh =='
Then aku pergi mandi cuci badan ,
malam tu keluar japp , nak urus pasal nak pergi TELUK SENANGIN ::D
lepas urus semua benda . pergi lahh rumah AREP , dengan Along , Sarah , Kila , Ain .
sebab nak jumpa dengan Haziq , panggil lahh Haziq keluar , bincanggg-2 , then aku mintak hadiah dekat classmate aku Arep ! Then kebetulan Haziq ada . Haziq tanya lahhh birthday aku ke harinie ???
Aku cakap lahhh , yelahhh BODOH ! Mana hadiah aku ? aku tanya , dia cakap takde , 
okayyy finee , I see :D
Haziq masuk rumah , kau tau apa bangang tu amek?? TEPUNGGGG !!!!!!
 Dia lari kat aku pergi baling tepunggg ! dengan along sekali baling ,, Hohohoho !
aku memang suka dah mandi wangi-wangi , tiba-tiba kena tepunggg :D OHHH ! Indahnyaaa dunia ♥
Takpelahh , aku bagi sebab Birthday aku yang indah :DD
Hahahaha , then dah lewat malam , aku balik tidur , nak siap pergi TELUK SENANGIN esok nyaaa 
hehehehehe ♥

Sunday, 18 December 2011

TELUK SENANGIN ♥

 | ASSALAMMUALAIKUM WARAHMATULLAHHIWABARAKATUH |

HIKHOK ! Apohal nyoo ,TIRED but Happy nie ???
Ngengenge , gua baru balik dari camping at TELUK SENANGIN , hohoho !
Gua pergi with LALA SEPET , AIEZA FAIDZAL , AIEN KECHIK , SARAH ALYA and more .
Best tau tau , korangg adaaa ??? Hahahah , #berlagakpulakminahhhnie :DDD
Hahahahaha , even penat pun dapat jugak lahh spend time untuk Girl-2 sekalian :D
Hahahahaha , lama tau tak spend time , Hehehehehe , lama lahhh sangat kankan ???
Hehehehe , memang lahh lama , dah stay KL tak ingat nak balik , 
lupa pulak jalan nak balik rumahhh , HIKHOK :D

HAHAHAHAHHA , tengah syok-2 nak overnight , tiba-2 badan aku menggigil sjuk ,
Rupanyaaa aku demamm , panas giloo badan gua , 
Dah lahh mlam tu ada aktiviti , dah tak boleh enjoy sebab aku kena pergi HOSPITAL tau !
Abg Bad suruh anak buah dia pergi hantar ke HOSPITAL MANJUNGGG .
then pergilahhh , sampai kat hospital , ramai pulak orangg , so kena lah tunggu ,
Before check up , aku ckap lahh kat abg dua orangg nie ,
Abang ! Belanja mcD boleh tak ??? Hahahaha
Then , dia cakap , orangg sakit mana boleh mkan McD . Hehehe , mkan bubur boleh lahh katanyaa :D
Hahahaha , aku pun cakap , bubur pun bubur lahhh .
Tengah sembangg-2 nama aku kena pnggil utk check up , Nervous tau :D
then doktor cakap aku okayyy , Yahooooo ! Naseb baik tak kena pape :D
After check up , kiteorangg gerak nak balik , 
Tiba-2 abang sorangg nie tanya , 'nak pergi mcD ke ?'
Hahahahaha , aku cakap arr , 'boleh jugak' :D
Then dia cakap awak lahhh belanja :D
Aku cakap balik , 'mana boleh ! ' orang sihat kena belanja orang sakit mkan :D
HAHAHAHAHA !!! Manja kankan ? Aku mmg manja pun :D
Erm , then dia belok jalan nak pergi McD , Yahooooo ! Bestnyaaaa !
Aku kat belakang dah mcam org tak sakit je , seronok . Hilang ler demam kejap lepas dapat McD .
HEHEHEHE ,kami bawak balik , DRIVE-THRU je ,
Bila bawak balik semua pelik tengok aku , yelahhhh , manalahh tak pelik , 
dahi aku bertampal COOL FEVER , then aku je yang agak mkan mewah sikit :D
TAPE-TAPE , oranggg sakit katakannn :D
HEHEHEHE !! itu pun kalau nakk jalan dah mcm orangggg lepas pantanggg berjalan , NGENGENGE :D
Tak larat tahu ?? :D
Lepas mkan , aku terus mkan ubat then masuk bilik tido :D

Esoknyaaa pulak ada program lagi , yang aku nie tak sihat betul just duduk dalam bilik je ,
HEHEHEHE , senang kankan ? Koranggg Adooo ?
WATLEK WATPEACE !!! 
Aku nie mmg SPECIAL sikit #tupunsebabsakit .
Bila tengahari tu , aku keluar , then tengok OMBAK dah panggil-2 nie , memang tak tahan !
HEHEHEHEHE ! Aku cakap lahh kat Abg Bad , yang aku nak mandi ,
mula-2 dia tak bagi , okayyy fineee ! So aku pergilah karoeke ! Melalak lagu favorite aku ! Tahu ???
Mesti tak tahu kankan ? lagu favorite aku skunk nie ...... HITAM MANISAN lerrr :D
HAHAHAHA , jiwang kankan ? Bukan selalu nak jiwang-2 nie :D
Lepas karoeke , Abg Bad bagi mandi !!!! Whoaaaa ! Bestnyaaa :D
Aku apa lagi , lari lintang pukanggg pergi terjun ke laut !! HAHAHAHA !
Alehhh ! aku mandi kejap je saja nak lepas giannn :D

Pukul 3petang kami pun gerak balik .

|THE END|

HIKHOK !

Thursday, 15 December 2011

Apa kejadah lahh nie =='




Apa lahhh kejadah benda nie ?? Korang tahu tak apa ke benda si BODOH nie ??
menyusahhkann aku sajaaa ! Aku nak edit PAGE ELEMENTS pun susah , erghhh !
TENSION tahuuuuu !
Haishhhhh ! macam mana nie ? Sape tahu angkat tangan , Hehehehehe 
Ermmmm , kalau korang tahu , tolong lahhh bagitau ye , Need your help sangat :(
Nak update blog pun tade mood kalau mcm nie -,-'

Ermmmmm , okayyy lahhh nak offf bloggerr , kbaiii , Goodnite 

Saturday, 10 December 2011

Balik Perak -,-'






|Peta KL ke Perak|

Hari nie Sabtu kankan ?? 
Haaa ! Hari nie aku akan balik Perak jumpa Mummy , Daddy , Grandnie ang friends ,
Hohoho , rindu nyaaa kat depa . Rindu sangat woo !!
Hurmmm , tapi yangg tak best nyaaa , tak sempat nak jumpa kawan aku kat sini :(
Sedihhh wooo ! Kalau tak hari Selasa ritu nak jumpa , tapi dah aku pulak ada hal , 
tangguh punya tangguh terus tak sempat , ermmm , takpolahh,
Next time kita jumpa lahhh ye  :D
Watlekkk Watpeace !! 






|Home Sweet Home|

Hurmmm , sambung dengan topik mula-mula tadi ,
Hahaha , nak balik Perak ! Yahooooooo !
Emmm , tapi balik sat lagi malam lepas abes Futsal :D
Noww tengah sebokk berkemas , tapi aku dah siap kemas dahhhh !
Tu pasal lahh bolehh post about nie kat bloggg ! Ngengenge 

Ermm , aku dah siap kemas tapi belum mandi , hohoho !
Tapi jangan risau lerr , tadak bau semacam punyaa , kalau ada bau tu maybe tu bau korangg kot :D
Hahahaha , aku rindu kat oranggg yangg ada kat Perak ngoiii !
Hehehehe , koranggg jangan lahhh pelik asal aku letak picture Maps Dari Kuala Lumpur ke Perakkk :D
Sebenarnyaa aku saja letakk , tak tau nak letak picture apaa nyahhh oii !
No ideas ! Sebab excited bebenor nak balik Perak :D

Okayyy lahh guys , aku nak mandi . nak siap !
Lepas nie pi futsal then balik rumah kejap , pergi kedai makan terus balik ngekkk !
Hahahahahahahaha !!!! Okayyy bye , Ilapciu 


Thursday, 8 December 2011

Seram nihhh !


Hahahaha , korangg tengok lahh sendiri video nie , 
malas nak merepek panjang-2 , malas mencari idea pagi-2 buta nie and malas MENAIP :D
Sorry ! Video nie terbalik !
Enjoy it ! I love you all 



Cinta Skype sayaa :D


Heyyo ! Lama tak update blog , Hehehe :D
Biasalahhh busy dgn hal nak masuk sekolah , maklum lahh dah hujung tahun,
 so busy sikit nak uruskan hal sekolah :D 

Hahahaha , nie nak cerita sikit pasal Cinta Skype :D
Sekarang nie orang dokk sibuk dgn Cinta Muka Buku kan ??



Hohohoho , yang aku nie pulak sibuk pasal Cinta Skype aku :D 
Aku baru kenal mamat nie , aku kenal dia dari kawan aku Arep Zalinor ,
Semalam baru berani tegur kat facebook , dia tanya lahh , aku ada skype tak ? 
So aku cakap lah ADA  , then malam tu dia ajak aku Skype ,
 So aku pun add lahh account Skype dia,
Then kami pun skypingg lahh ,
Skype punya skype , aku cair kat senyuman dia , Cute wooo !!
Tapi aku simpan lahhh perasan nie , takkan nak luah kankan ?? Malu lah denn :D , Tahan je dulu ,
Tau tak kami skype dekat 2jam jugak lahh , lama kankan ??
Sambil skype , sambil chatting , then aku nie tak biasa , baru kenal terus Skype,
So aku tunjuk lahh macam aku nie Garang , Tegas segala :D
Nak tahan dari cair konon nyaaa, 
Tapi disebabkan muka dia ala-2 Korean , cair jugak :D
Hehehe , macam jambu pun ada :D
Bila nak habis waktu skype tu , dia cakap
'You nak number phone boleh?' Hahahahaha .
Aku pun balas , 'Nak mintak kat Arep :D'
Then dia cakap 'Alaaa , taknak lahhh , nanti kantoi pulak , hahahaha'
Aku balas , 'A'ahhhh lahhh , nty kantoi susah pulak' 
Hehehe , so , aku pun bagi lahh ,
Then , tiba-2 aku rasa ngntuk , nak tido ,
 aku cakap kat dia , 'You , I nak tido lahh' 
Then dia cakap , 'Okayyy , bye sayanggg' :D
HEHEHE , shuwittt kankan ??
Hehehehe , bila tgh pagi-pagi buta , rasa tak boleh tido pulak , 
so aku kacau lahh mamat nie , aku call dia , merepek dgn dia ,
dia dgr je aku merepek-repek , Bagusss kankan ??
Saya Suka ! Saya Suka ! HEHEHE :D
Kami OTP sampai 6.30 pagi woooo ! 
Hebatt kankan ?? ada macam SUPERGIRL tak ?? #merepekpulakakunie :D
Hahaha , then sampai lahh waktu kemuncak nyaaa , aku betul-2 dah ngantuk tahap DEWI :D
HAHAHA , so aku pun tidur lahhh :D

Hahahaha , that's all about CINTA SKYPE aku :D
Korang tunggu sambungan nyaa tau tau:D
KBYEE !

Sunday, 4 December 2011

Nangis sampai tak cukup tisu :DD


|Ombak Rindu|

Hohohoi ! Lama tak update blog , la nie  aku nak update blog pasal movie nie ,
Hurmmm , sedih gilaa babi movie nie , sampai nangis-2 aku dalam TGC tu ,
Aku bawak tisu then tak cukup pulak , 
Alahaiii , abis basah aku punya tisu ,
Then , tgah syok tengok movie nie , ada pulak minah-2 yang tak boleh duduk diam , ergghhh !
Tau lah kau dah baca novel Ombak Rindu nie , 
so tak payah lah nak cerita-2 , if nak cerita-2 boleh cerita kat luar , Okayy ?
Hahahaha , macam-2 kerenah yang ada dalam TGC nie . 
Ada yang siap bawak selimut , Hahahahaha ,
Yang bawak selimut tu bukan perempuan , laki lahh , hahaha , feel sangat lahh tu :D
Ermm , yang mamat duduk depan aku pulak , nangis-2 , Hahaha
Sedihhh sangat lahh tu kankan ?? Hahahaha ,
Yangg aku nie sibuk mengata orangg , Aku pulakk macam mana ???
Hahahaha , aku mesti feel woo , nangis-2 , tu pasal lahh tisu tak cukup , 
hehe :D


Yang nie lagi satu hal , si Asyraf nie pulak dok merangkak-rangkak dalam TGC tu ,
Tau dia buat apa ??? Dia dok Check orangg nangis ke takk , Aduyaii ,
memang tak boleh duk diam betul budak kechik nie , Haishhh -,-'
Nak tau asal budak kechik tu kena buat macam tu ???
Dia buat macam tu sebab takut dia feelings sekali :DD
Dia tu boleh tahan kuat nangis nyaa :D
So kalau diam tak duk diam-2 dia tade lahh nangis-2 mcm kitaorangg :D
Kalau dia duduk diam-2 tengoklahh dia punya feel mcm mana , Hehehe :D
Hahahaha , apapun , movie nie memang syiok woo ! Hahaha
Boleh jadi filem terbaik Malaysia :DD
Masuk Box-office pun boleyyy :D

Hahahaha , papehal pun , if korang nak tau movie nie macam mana , 
korang kena lahh pergi tengok sendiri :DD

Hahahaha , okayyy , gua nak undur diri dulu ,
kbaiii !

Friday, 2 December 2011

Cinta Kakiku (:


|Lyna Lee|

She's just a little girl , but she is my Aunty,
Lyna Lee her name :D
I love her so much :D

Kami always together :D , If balik kampungg, ada je project kami , example , 
a)Pusing satu kampuggg sama sama
b)Jalan sama sama
c)Makan sama sama
d)Makan suap suap
e)Tidur sama sama
f)Main sama sama

Hahahaha , banyakkan sama sama nyaa ?
Hohoho , aku dah cakap kami memang suka sama sama :D
Justt satu je tak sama sama , Hehehehe
#pahampahamsendirilerrye:D

Pernah sekali , kami jalan naik motor ,
Then , bawak laju-laju , sampai kat corner,
kami CP lagi nak jatuh,
Hahaha, aku lahh yang bawak , 
yangg dia kat belakang dahhh jeritt jeritt macam orang gilaa ,
Dia tak tau apa , kalau dia jeritt jeritt boleh buat aku panikk ?
Bodohh kan dia tuu ?
Hahahaha, 
Walaupun dia Bodohh , aku tetap sayangg dia :D
Dia selalu ada waktu aku ada masalah woo :D

Haritu aku bagitau dia pasal masalah aku ,
then dia punya mengamuk kat aku,
Takutt wooo *takutt lahh sangat kenn ?
Hohohohohoho
Tapi aku tau dia marah sebab dia sayanggg ,
Betul tak awak ? Ngeee~

She cares for me , awww , so sweettt like sugarr :D
Hahaha , I think that's all for today , about

Cinta Kakiku  |Lynaa Lee| :D




Wednesday, 30 November 2011

Miera kite :DD


| Miera |

Aku sayangg kawan aku yangg ini , 

dia selalu kasi semangat if aku ada masalahhh :D

If dia ada masalahh , 

mesti dia cerita katt aku ,

Kami selalu kongsi masalahh or cerita kami ,

Even , kami baru kenal , 

but , rasa macam dahh lamaa , 

Apa yang terjadi kat aku , 

mesti ada yang samaa dengan diaa ,

Then , apa yang jadi dia ,

mesti ada jadi kat akuu :D ,

maybe sebabb tu kami boleh ngammm :D

Hehehe , but tak lupa jugak kat kawan yangg lain , 

Aku sayang korangg jugakk :D

Wlekkkkkk :DDD

Pujaan Hatikuuu :DD


| DUCATI 848 |

Yuhuuu ! Inilahh pujaan hati aku , Ducati 848 , aku gilakan Superbike nie ,

aku gilaaa kat dia sangat-2 , kalau aku dapat superbike nie , confirm ,

tak pandang kiri kanan , straight je woo :D

Hahahaha , hidung tinggi pulak Cik Fiqah niee :D

Mana lahh tak pandang kiri kanan , dah dapat pujaan hati ,

memang tak pandang lahh citernyaa , 

pandang orangg sebelahh mata je :DD

(Berlagak pulak dia)

Hahaha .

Okayyy lahh , out dulu , Boboiboyyy :D




Tuesday, 29 November 2011

The Twilight Saga: Breaking Dawn


Aku memang nak sangat tengok cerita nie , tapi tak dapat-dapat lagi ,
cadangnya besok nak pi Wayang , bolehh lahh tengok kott ,
Hahaha. Story nie best wooo ! , Romantik , awww :DD ,
kalau dapat tengok mesti feelinggg gilaa :D ,
Lagi lagi kalau dapat tengok dengan Boyprenddd lagi besttt woo !
Tapi Boyprenddd pun tadakk , nak buat cmne ?
Layan sorangg jelahh :D 
Hahahaha , okayyy lahh , nak outt , ada kerja ,
Byeee :D

Kasut ohh kasut -,-'

Kasut ohhh Kasut , nak tau asal aku letak picture wedges heels Ed Hardy ? Haaa , macam nie ceritanyaa , tadi aku pergi Suria KLCC , then aku menjelajah lahh dari satu butik ke satu butik then sampai lahh ke satu butik nie , butik Ed Hardy namanyaa , aku pun masuk dalam tu , aku pergilahh ushaa barangg dalam tu , cantekk yooo ! (ushaa je , nak beli duit tak cukup) , ngeee~ bila duk tgah kusyuk tgok barangg , aku terpandangg satu wedges nie (yang dalam picture tuuu) , aku punn belekk lahhh , sebab cute wooo ! :D , bila dahh abes belekk , baru aku perasan something , nak tahu apa yang aku perasan ? Aku perasan , dia tanda katt kasut tu , 'MADE FROM PIGG SKIN' , Haiyooo , memang malang lahh , tak pasal-2 kena samakk , haishhh , lepas pergi KLCC ,aku gerak pi Putrajaya , then aku samak kat situ lahh :D Akhirnyaaa aku SUCI semula :DDD , Hahahaha , that's all about Kasut ohhh Kasut .

Aduhhh ! Pedihnyaa :"(

Hollaaa !

 Semalam , aku jalan - jalan dengan cuzzie aku , 

aku nie memang jenis tak suka duduk diam ,

 so tangan aku nie punn jenis yang tak bolehhh duk diam lahh ,

 aku pergi lahh maindaun SERAI ,

 kann daun serai tu TAJAM ? 

aku pun pergi lahh carik carikkan daun tu ,

 then aku tergesel katt jari aku , 

terus berdarah , pedih wooo :'( ,

  aku pun pergi sapu ANTISEPTIK ,

biasalahh nak elakk dari kena kuman :D ,


 Hahaha , sekarang luka tu dah okayy :D ,


 Alhamdulillahh :D

Sayaa Budak Baruu :D

Hohohoi ! Korang-2 aku budak baru yang nak berjinak jinak

dengan blogger :D , aku baru nak cuba-2 sebab before aku ada

blogg tapi tak pernah gunaa , sebab aku tak tahu nak guna ,

buat je tau , tapii guna tak tau , nie punn ada orangg ajarkann :D

Hahaha , kesian kankan ? :D , But disebabkan aku nie baru nak

cuba-2 , kalau korangg rasa tak kreatiff , tak payah lahh nak

kutuk-2 sebabb aku baru nak mencuba :DD , okayy lahh , i

think that's all , kByee .