Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Wednesday, 30 November 2011

Miera kite :DD


| Miera |

Aku sayangg kawan aku yangg ini , 

dia selalu kasi semangat if aku ada masalahhh :D

If dia ada masalahh , 

mesti dia cerita katt aku ,

Kami selalu kongsi masalahh or cerita kami ,

Even , kami baru kenal , 

but , rasa macam dahh lamaa , 

Apa yang terjadi kat aku , 

mesti ada yang samaa dengan diaa ,

Then , apa yang jadi dia ,

mesti ada jadi kat akuu :D ,

maybe sebabb tu kami boleh ngammm :D

Hehehe , but tak lupa jugak kat kawan yangg lain , 

Aku sayang korangg jugakk :D

Wlekkkkkk :DDD

Pujaan Hatikuuu :DD


| DUCATI 848 |

Yuhuuu ! Inilahh pujaan hati aku , Ducati 848 , aku gilakan Superbike nie ,

aku gilaaa kat dia sangat-2 , kalau aku dapat superbike nie , confirm ,

tak pandang kiri kanan , straight je woo :D

Hahahaha , hidung tinggi pulak Cik Fiqah niee :D

Mana lahh tak pandang kiri kanan , dah dapat pujaan hati ,

memang tak pandang lahh citernyaa , 

pandang orangg sebelahh mata je :DD

(Berlagak pulak dia)

Hahaha .

Okayyy lahh , out dulu , Boboiboyyy :D




Tuesday, 29 November 2011

The Twilight Saga: Breaking Dawn


Aku memang nak sangat tengok cerita nie , tapi tak dapat-dapat lagi ,
cadangnya besok nak pi Wayang , bolehh lahh tengok kott ,
Hahaha. Story nie best wooo ! , Romantik , awww :DD ,
kalau dapat tengok mesti feelinggg gilaa :D ,
Lagi lagi kalau dapat tengok dengan Boyprenddd lagi besttt woo !
Tapi Boyprenddd pun tadakk , nak buat cmne ?
Layan sorangg jelahh :D 
Hahahaha , okayyy lahh , nak outt , ada kerja ,
Byeee :D

Kasut ohh kasut -,-'

Kasut ohhh Kasut , nak tau asal aku letak picture wedges heels Ed Hardy ? Haaa , macam nie ceritanyaa , tadi aku pergi Suria KLCC , then aku menjelajah lahh dari satu butik ke satu butik then sampai lahh ke satu butik nie , butik Ed Hardy namanyaa , aku pun masuk dalam tu , aku pergilahh ushaa barangg dalam tu , cantekk yooo ! (ushaa je , nak beli duit tak cukup) , ngeee~ bila duk tgah kusyuk tgok barangg , aku terpandangg satu wedges nie (yang dalam picture tuuu) , aku punn belekk lahhh , sebab cute wooo ! :D , bila dahh abes belekk , baru aku perasan something , nak tahu apa yang aku perasan ? Aku perasan , dia tanda katt kasut tu , 'MADE FROM PIGG SKIN' , Haiyooo , memang malang lahh , tak pasal-2 kena samakk , haishhh , lepas pergi KLCC ,aku gerak pi Putrajaya , then aku samak kat situ lahh :D Akhirnyaaa aku SUCI semula :DDD , Hahahaha , that's all about Kasut ohhh Kasut .

Aduhhh ! Pedihnyaa :"(

Hollaaa !

 Semalam , aku jalan - jalan dengan cuzzie aku , 

aku nie memang jenis tak suka duduk diam ,

 so tangan aku nie punn jenis yang tak bolehhh duk diam lahh ,

 aku pergi lahh maindaun SERAI ,

 kann daun serai tu TAJAM ? 

aku pun pergi lahh carik carikkan daun tu ,

 then aku tergesel katt jari aku , 

terus berdarah , pedih wooo :'( ,

  aku pun pergi sapu ANTISEPTIK ,

biasalahh nak elakk dari kena kuman :D ,


 Hahaha , sekarang luka tu dah okayy :D ,


 Alhamdulillahh :D

Sayaa Budak Baruu :D

Hohohoi ! Korang-2 aku budak baru yang nak berjinak jinak

dengan blogger :D , aku baru nak cuba-2 sebab before aku ada

blogg tapi tak pernah gunaa , sebab aku tak tahu nak guna ,

buat je tau , tapii guna tak tau , nie punn ada orangg ajarkann :D

Hahaha , kesian kankan ? :D , But disebabkan aku nie baru nak

cuba-2 , kalau korangg rasa tak kreatiff , tak payah lahh nak

kutuk-2 sebabb aku baru nak mencuba :DD , okayy lahh , i

think that's all , kByee .