Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Tuesday, 29 November 2011

Kasut ohh kasut -,-'

Kasut ohhh Kasut , nak tau asal aku letak picture wedges heels Ed Hardy ? Haaa , macam nie ceritanyaa , tadi aku pergi Suria KLCC , then aku menjelajah lahh dari satu butik ke satu butik then sampai lahh ke satu butik nie , butik Ed Hardy namanyaa , aku pun masuk dalam tu , aku pergilahh ushaa barangg dalam tu , cantekk yooo ! (ushaa je , nak beli duit tak cukup) , ngeee~ bila duk tgah kusyuk tgok barangg , aku terpandangg satu wedges nie (yang dalam picture tuuu) , aku punn belekk lahhh , sebab cute wooo ! :D , bila dahh abes belekk , baru aku perasan something , nak tahu apa yang aku perasan ? Aku perasan , dia tanda katt kasut tu , 'MADE FROM PIGG SKIN' , Haiyooo , memang malang lahh , tak pasal-2 kena samakk , haishhh , lepas pergi KLCC ,aku gerak pi Putrajaya , then aku samak kat situ lahh :D Akhirnyaaa aku SUCI semula :DDD , Hahahaha , that's all about Kasut ohhh Kasut .

No comments:

Post a Comment