Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Wednesday, 30 November 2011

Miera kite :DD


| Miera |

Aku sayangg kawan aku yangg ini , 

dia selalu kasi semangat if aku ada masalahhh :D

If dia ada masalahh , 

mesti dia cerita katt aku ,

Kami selalu kongsi masalahh or cerita kami ,

Even , kami baru kenal , 

but , rasa macam dahh lamaa , 

Apa yang terjadi kat aku , 

mesti ada yang samaa dengan diaa ,

Then , apa yang jadi dia ,

mesti ada jadi kat akuu :D ,

maybe sebabb tu kami boleh ngammm :D

Hehehe , but tak lupa jugak kat kawan yangg lain , 

Aku sayang korangg jugakk :D

Wlekkkkkk :DDD

No comments:

Post a Comment