Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Sunday, 4 December 2011

Nangis sampai tak cukup tisu :DD


|Ombak Rindu|

Hohohoi ! Lama tak update blog , la nie  aku nak update blog pasal movie nie ,
Hurmmm , sedih gilaa babi movie nie , sampai nangis-2 aku dalam TGC tu ,
Aku bawak tisu then tak cukup pulak , 
Alahaiii , abis basah aku punya tisu ,
Then , tgah syok tengok movie nie , ada pulak minah-2 yang tak boleh duduk diam , ergghhh !
Tau lah kau dah baca novel Ombak Rindu nie , 
so tak payah lah nak cerita-2 , if nak cerita-2 boleh cerita kat luar , Okayy ?
Hahahaha , macam-2 kerenah yang ada dalam TGC nie . 
Ada yang siap bawak selimut , Hahahahaha ,
Yang bawak selimut tu bukan perempuan , laki lahh , hahaha , feel sangat lahh tu :D
Ermm , yang mamat duduk depan aku pulak , nangis-2 , Hahaha
Sedihhh sangat lahh tu kankan ?? Hahahaha ,
Yangg aku nie sibuk mengata orangg , Aku pulakk macam mana ???
Hahahaha , aku mesti feel woo , nangis-2 , tu pasal lahh tisu tak cukup , 
hehe :D


Yang nie lagi satu hal , si Asyraf nie pulak dok merangkak-rangkak dalam TGC tu ,
Tau dia buat apa ??? Dia dok Check orangg nangis ke takk , Aduyaii ,
memang tak boleh duk diam betul budak kechik nie , Haishhh -,-'
Nak tau asal budak kechik tu kena buat macam tu ???
Dia buat macam tu sebab takut dia feelings sekali :DD
Dia tu boleh tahan kuat nangis nyaa :D
So kalau diam tak duk diam-2 dia tade lahh nangis-2 mcm kitaorangg :D
Kalau dia duduk diam-2 tengoklahh dia punya feel mcm mana , Hehehe :D
Hahahaha , apapun , movie nie memang syiok woo ! Hahaha
Boleh jadi filem terbaik Malaysia :DD
Masuk Box-office pun boleyyy :D

Hahahaha , papehal pun , if korang nak tau movie nie macam mana , 
korang kena lahh pergi tengok sendiri :DD

Hahahaha , okayyy , gua nak undur diri dulu ,
kbaiii !

No comments:

Post a Comment