Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Sunday, 18 December 2011

TELUK SENANGIN ♥

 | ASSALAMMUALAIKUM WARAHMATULLAHHIWABARAKATUH |

HIKHOK ! Apohal nyoo ,TIRED but Happy nie ???
Ngengenge , gua baru balik dari camping at TELUK SENANGIN , hohoho !
Gua pergi with LALA SEPET , AIEZA FAIDZAL , AIEN KECHIK , SARAH ALYA and more .
Best tau tau , korangg adaaa ??? Hahahah , #berlagakpulakminahhhnie :DDD
Hahahahaha , even penat pun dapat jugak lahh spend time untuk Girl-2 sekalian :D
Hahahahaha , lama tau tak spend time , Hehehehehe , lama lahhh sangat kankan ???
Hehehehe , memang lahh lama , dah stay KL tak ingat nak balik , 
lupa pulak jalan nak balik rumahhh , HIKHOK :D

HAHAHAHAHHA , tengah syok-2 nak overnight , tiba-2 badan aku menggigil sjuk ,
Rupanyaaa aku demamm , panas giloo badan gua , 
Dah lahh mlam tu ada aktiviti , dah tak boleh enjoy sebab aku kena pergi HOSPITAL tau !
Abg Bad suruh anak buah dia pergi hantar ke HOSPITAL MANJUNGGG .
then pergilahhh , sampai kat hospital , ramai pulak orangg , so kena lah tunggu ,
Before check up , aku ckap lahh kat abg dua orangg nie ,
Abang ! Belanja mcD boleh tak ??? Hahahaha
Then , dia cakap , orangg sakit mana boleh mkan McD . Hehehe , mkan bubur boleh lahh katanyaa :D
Hahahaha , aku pun cakap , bubur pun bubur lahhh .
Tengah sembangg-2 nama aku kena pnggil utk check up , Nervous tau :D
then doktor cakap aku okayyy , Yahooooo ! Naseb baik tak kena pape :D
After check up , kiteorangg gerak nak balik , 
Tiba-2 abang sorangg nie tanya , 'nak pergi mcD ke ?'
Hahahahaha , aku cakap arr , 'boleh jugak' :D
Then dia cakap awak lahhh belanja :D
Aku cakap balik , 'mana boleh ! ' orang sihat kena belanja orang sakit mkan :D
HAHAHAHAHA !!! Manja kankan ? Aku mmg manja pun :D
Erm , then dia belok jalan nak pergi McD , Yahooooo ! Bestnyaaaa !
Aku kat belakang dah mcam org tak sakit je , seronok . Hilang ler demam kejap lepas dapat McD .
HEHEHEHE ,kami bawak balik , DRIVE-THRU je ,
Bila bawak balik semua pelik tengok aku , yelahhhh , manalahh tak pelik , 
dahi aku bertampal COOL FEVER , then aku je yang agak mkan mewah sikit :D
TAPE-TAPE , oranggg sakit katakannn :D
HEHEHEHE !! itu pun kalau nakk jalan dah mcm orangggg lepas pantanggg berjalan , NGENGENGE :D
Tak larat tahu ?? :D
Lepas mkan , aku terus mkan ubat then masuk bilik tido :D

Esoknyaaa pulak ada program lagi , yang aku nie tak sihat betul just duduk dalam bilik je ,
HEHEHEHE , senang kankan ? Koranggg Adooo ?
WATLEK WATPEACE !!! 
Aku nie mmg SPECIAL sikit #tupunsebabsakit .
Bila tengahari tu , aku keluar , then tengok OMBAK dah panggil-2 nie , memang tak tahan !
HEHEHEHEHE ! Aku cakap lahh kat Abg Bad , yang aku nak mandi ,
mula-2 dia tak bagi , okayyy fineee ! So aku pergilah karoeke ! Melalak lagu favorite aku ! Tahu ???
Mesti tak tahu kankan ? lagu favorite aku skunk nie ...... HITAM MANISAN lerrr :D
HAHAHAHA , jiwang kankan ? Bukan selalu nak jiwang-2 nie :D
Lepas karoeke , Abg Bad bagi mandi !!!! Whoaaaa ! Bestnyaaa :D
Aku apa lagi , lari lintang pukanggg pergi terjun ke laut !! HAHAHAHA !
Alehhh ! aku mandi kejap je saja nak lepas giannn :D

Pukul 3petang kami pun gerak balik .

|THE END|

HIKHOK !

No comments:

Post a Comment