Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Thursday, 8 December 2011

Cinta Skype sayaa :D


Heyyo ! Lama tak update blog , Hehehe :D
Biasalahhh busy dgn hal nak masuk sekolah , maklum lahh dah hujung tahun,
 so busy sikit nak uruskan hal sekolah :D 

Hahahaha , nie nak cerita sikit pasal Cinta Skype :D
Sekarang nie orang dokk sibuk dgn Cinta Muka Buku kan ??



Hohohoho , yang aku nie pulak sibuk pasal Cinta Skype aku :D 
Aku baru kenal mamat nie , aku kenal dia dari kawan aku Arep Zalinor ,
Semalam baru berani tegur kat facebook , dia tanya lahh , aku ada skype tak ? 
So aku cakap lah ADA  , then malam tu dia ajak aku Skype ,
 So aku pun add lahh account Skype dia,
Then kami pun skypingg lahh ,
Skype punya skype , aku cair kat senyuman dia , Cute wooo !!
Tapi aku simpan lahhh perasan nie , takkan nak luah kankan ?? Malu lah denn :D , Tahan je dulu ,
Tau tak kami skype dekat 2jam jugak lahh , lama kankan ??
Sambil skype , sambil chatting , then aku nie tak biasa , baru kenal terus Skype,
So aku tunjuk lahh macam aku nie Garang , Tegas segala :D
Nak tahan dari cair konon nyaaa, 
Tapi disebabkan muka dia ala-2 Korean , cair jugak :D
Hehehe , macam jambu pun ada :D
Bila nak habis waktu skype tu , dia cakap
'You nak number phone boleh?' Hahahahaha .
Aku pun balas , 'Nak mintak kat Arep :D'
Then dia cakap 'Alaaa , taknak lahhh , nanti kantoi pulak , hahahaha'
Aku balas , 'A'ahhhh lahhh , nty kantoi susah pulak' 
Hehehe , so , aku pun bagi lahh ,
Then , tiba-2 aku rasa ngntuk , nak tido ,
 aku cakap kat dia , 'You , I nak tido lahh' 
Then dia cakap , 'Okayyy , bye sayanggg' :D
HEHEHE , shuwittt kankan ??
Hehehehe , bila tgh pagi-pagi buta , rasa tak boleh tido pulak , 
so aku kacau lahh mamat nie , aku call dia , merepek dgn dia ,
dia dgr je aku merepek-repek , Bagusss kankan ??
Saya Suka ! Saya Suka ! HEHEHE :D
Kami OTP sampai 6.30 pagi woooo ! 
Hebatt kankan ?? ada macam SUPERGIRL tak ?? #merepekpulakakunie :D
Hahaha , then sampai lahh waktu kemuncak nyaaa , aku betul-2 dah ngantuk tahap DEWI :D
HAHAHA , so aku pun tidur lahhh :D

Hahahaha , that's all about CINTA SKYPE aku :D
Korang tunggu sambungan nyaa tau tau:D
KBYEE !

No comments:

Post a Comment