Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Monday, 14 January 2013

BOSAN !!! Takde kerja sampai sekarang !!!


ASALAMMUALAIKUM

Lamanya tak update bllog , ni semua spm punya punya pasal . Act , bukan takde masa , ada je masa tu ,  just malas . Aii maklumlah , sekarang dah jadi peganggur terhormat , hahahaha , BOSAN tahu tak ?? .  Memang da cari kerja dah , tapi tak dapat-dapat, beria je cakap nak call , tapi tak call . Arghhhhhh !!!!! Menyampah betullah , itu namanya , cakap  tak rupa bikin tau tak ???!!! Even aku tak pernah kerja , aku teringin lah jugak nak bekerja , saja cari pengalaman , hehehehe . Memang cikgu ada cakap , kalau boleh tak payah kerja dalam tempoh menugggu result spm ni , tapi lalu ke duduk rumah je ?????? BOSANN tau tak !!!! Ada la setengah kawan aku tak kerja , tapi depa pernah ar jugak kerja even sekejap . Tapi aku ni ???? Tak pernah kerja tahu takk !!!!! So disebabkan aku tak pernah kerja dan tak pernah pegang duit sendiri jadi aku teringinlahh nak merasa pegang duit dari titik peluh sendiri , hehehehehe , bosan arr asyik pegang duit parents je , hahahaha , memhabiskan boreh je , hahahahaha , k lahhhh , nanti kalau ada masa aku update blog lagi , tu pun KALAU ADA MASA LAHHHHH . Tapi selalunya memang ada masa je , hari-hari aku free , hahahahha , just aku ni malas je , hahahaha

No comments:

Post a Comment