Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Saturday, 21 January 2012

Rindu nyaaaa !

 
Hahahaha , lama nyaa tak update bloggg , huhuhu , rindu pulak rasanyaa , bnyak yang aku nak story molly nie ,
hahahahha , dari hujung bulan disember ritu aku tak open , then bnyak pulak perubahan yang berlaku ,
laa nie dah dekat hujung bulan january , baru rasa nak open , tapi , tak boleh tak open lama woo ! Nanti rindu :*
Ermmmm , esok dah Gong Xi Fa Cai ! Tak sabor nak kongsi-kongsi , hahahaha , Excited sangat , padahal bukan raya aku pun , hahahahah , Ter-Over le pulak ! Bak kata Wann , classmate aku . btw dia tu mmg suka over , hahaha , Nak ikutkan , hari first day sekolah ritu , aku  nak update blog , tapi rasa malas nak open lappy nie , sebab dah selalu open , so jadi bosan lahh ngekk ! Takpolahh , mehh aku cerita masa hari yang nak open lappy untuk update blogg , tapi tak open-open aku , tapi kat post baru lahhh tau tau . hahahhaha , Bak kata cikgu Rohayati , my favorite science teacher 
TUNGGUUUUUU !

No comments:

Post a Comment