Ceramic Students 3rd Year, First daughter, Beautiful sister, my current state Shah Alam City, I Love You

Saturday, 4 February 2012

In memory . muahh muahh :*

Assalammualaikum , Selamat Tahun Baru !
Dah lepas dah pun , hahahahah , post yg lepas aku ada cakap nak cerita macam-macam kankan ? hahahaaha , memang nak cerita lahh punn niee , hahahaha , aku nak cerita masa first day sekolah lahh , hahahah
masa first day sekolah haritu , aku rasa lain macam sangat , nak tau kenapa ??? Sebab aku dah jadi senior lahh gilaaa , act , aku still terasa mcam aku nie form 4 and aku rasa macam baru lagi aku masuk form 1 , tub-tub sekarang nak spm , Spm candidate nie , takut-takut-takut , rasa macam awal lagi untuk abes sekolah , sebab banyak kenangan woo ! Kenangan nyaa , macam kenakan cikgu , ponteng kelas , kena rotan dgn PK Hem , semua tu aku dengan kawan-2 aku punya hal , kami buat sama-2 , kena pun sama-2 , sweet kankan ?
Tapi tahun depan dah tak boleh nak rasa macam tu lagi , maybe , terpisah , hahahhaha , terpisah ke nyaa punn ?
Tengokk lahh dulu , dah duduk satu taman takkan boleh terpisah kot kankan ? Tapi boleh jadi jugak , 
Tahun nie azam aku 'Nak jadi pelajar dan anak terbaik' , hahahahaha , mintak-2 lahh menjadi , kena usaha le , jangan harap ikhtiar je , usaha nyaaa tidak nyaa punn :D
Ermm , nak ikutkan hati , nak je aku balik waktu form2 , waktu tu lahh , waktu paling happy selama 5 tahun aku kat sekolah tu , haishhhh , waktu aku form2 , aku kelas dengan orang asli , hahahaha , aku tak berapa ngamm dgn yg perempuan , tapi aku ngamm dengan lelaki , yg perempuan nyaa suka buat hal sendiri , ingat lagi , ada sorang budak asli lelaki (classmate aku) , dia pi rembatt pen budak lain , then counting dgn kmi sama banyakk , hahahha , jahatkankan ? Tapi tu masa kelas dgn org asli je , naik form3 semua melayu , boleh than lahh jugak , duduk dgn budak pandai , terpisah le kejap dgn kawan-2 , dah duduk dgn budak pandai nie , macam korang tak paham , semua buat hal sendiri le , biasalah , nak PMR waktu tu , so deme mana lahh nak sembang-2 , study time , aku pun terikut lah sikit , kawan baik aku masa form3 nurin , adek athyra . Dua orang tu mmg aku rapat , sampai waktu nak exam pun , kami bertiga je , tapi aku nie tak suka pergi kelas tambahan , sebab malas , yg duduk dekat dalam kelas tu , semua nyaa rajin-2 , ada lahh dalam 49% yg malas , termasuk aku :DDDD

No comments:

Post a Comment